Djuren

Kattungeungar

Hej alla, det var ett tag sedan jag skrev, skäms . Vi har fått tillökning i våran familj. Min make Tore fyller 40 år den 21 september. Vi funderade länge på vad vi skulle hitta på, så vi bestämde att han nog önskade sig en katt . Sagt och gjort, vi började att leta kattunge. Efter ett långt letande hittade vi kattungen vi ville att Tore skulle ha. vi reste dit för att hämta den, oppss!! det blev två!!!!. Ett syskon par.
Barnen tyckte detta var väldigt spännande, att inte veta helt säkert hur pappa skulle reagera…Nu kom problem nummer två, man kan ju inte spara undan två kattungar i ca: två veckor .
Tore du fick din/dina paket i förtid. ”GRATTIS” älskling. från oss i familjen. Det bästa med detta var att Tore blev väldigt glad……..

 

Tores Tussor. Vita heter Tussan den grå Tussen.

 

skriv gärna en kommentar, väntar med spänning :-).

3 Comments

  • Lotta

    Vilka söta Tussor Tore har fått! 2006-09-14 Det är ju så mysigt med kattungar! Förstår att han blev glad för överraskningen! Och när blir det kalas 😉

  • maloppa

    Åh va söta… 2006-09-13 …jag har oxå släpat hem diverse djur, fast när jag bodde hos mina föräldrar. Det blev inte alltid så uppskattat men när vår första katt dog skulle vi inte ha fler. Pappa sörjde i smyg så jag fifflade hem en liten grå misse som sedan blev hans och hela familjens favorit….

  • Mimmi

    Så var det för mig också… 2006-09-13 när jag skulle köpa kattunge. Kunde inte välja så både Nike och Atlas fick följa med hem. I augusti fyllde de 3 år mina godingar, helt olika i temperament lite avundsjuka på varandra. De är hälften perser och hälften bondkatt, men korthåriga båda två. Atlas är en kopia av Whiskaskatten. Söta var de dina (eller Tores) två. Tur att presenten uppskattades.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *