Blommor

Då va man igång……Frön

Vill börja med att tacka min älskade man för att han inte lyssnade på mig när vi bytte ut köket. (vad det jag som sa det).Han frågade om vi inte skulle spara ugnsplåtarna, Nej!!! säger jag, vi har ju en ny ugn, inte samma storlek osv. vad skall vi med dom till…Opps!!, när jag står med jord upp över öronen, och upptäcker att, hjälp, vad skall jag ställa alla försådda frön på……

Vad på att min man utbrister med ett leende, att han kan ju ta fram dom plåtar som jag inte ville ha .

Det blev blommor, kronärtskockor, vinterlök…… hoppas att det tar sig, har misslyckat några gånger.
För att lättast kunna hålla i sär planeterna, bröt jag grillpinnar som blev över från i sommar, skrev namn på små etiketter.
skriv gärna en kommentar, väntar med spänning :-).

2 Comments

  • ÅsaGåsa

    Det var ju smart 2007-01-21 med plåtarna! Jag har champinjonbackar som jag ställer krukorna i, men då måste de ju stå på underlag som tål lite fukt och jord.

  • Lotta

    Jag har också 2007-01-21 sparat gamla ungsplåtar och de är jättebra till odlingarna (ligger i släkten kanske? 😉 Kronärtskocka – spännande, har du en planta över tycker jag vi ger en till Y som hon kan pyssla om i växthuset i sommar. Gör inte samma misstag som jag gjort, att förvara dem i värmen för länge, ni har ju också en kall källare. Be maken rota fram några gamla lysrör (finns säkert i gömmorna) att hänga över sådderna så kommer du inte att misslyckas =)

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *