Växthuset

Sol o mmmmm…..

I dag har det varit helt underbart väder, solen sken redan när vi gick upp i morse. Hela familjen hade väldigt bråttom med att komma ut.
Jag började med att lyfta ut nästan alla växter till växthuset, nu får det bära eller brista..
Planterade ut mina små stackars Gurkplantor, jag vet att dom kommer att bli väldigt stora, men man vet inte om alla klarar sig, så jag satte alla på ett bräde, skulle dom klara sig så får jag lämna över några till någon annan .
Planterade även ut mina tomatplantor av olika sorter, samt melonplantorna, får väl täcka dom med en filt om temperaturen skulle sjunka .
Mina Tagetesplantor satte jag på hyllan.
Jag och min dotter Monica planterade alla lökarna, tror att dom kommer att klara sig bra, det är alltid varmare vid en husvägg. Monica var så duktig, hon kan det där med att sätta samman färger, det är inte jag .Dom röda Dahlierna, Freesia samt Gladiolierna i olika färger satte vi vid framsidan på huset.
Här vid entrén satte vi lika som som på framsidan av huset fast i lite annan färg,.
Det känns att det är VÅR. Fasten det fattades en timma i dag så hann vi med mycket, skulle kunna visa mera bilder på trädgården, men det skulle man inte orka med, så jag får berätta mera i morgon .
skriv gärna en kommentar, väntar med spänning :-).

4 Comments

  • Lotza

    Samma här 2007-03-25 jag har monterat upp vårt lilla växthus och klätt in det med bubbelplats och nu står några sådder ute, har täckt med fiberduk för nätterna är ju kalla. Det blir ju annorlunda i ett växthus – inte så kallt. Härligt att kunna vara ute och pyssla i trädgården =)

  • AnnNicaIRL

    En sån snygg blogg 2007-03-25 Du måste vara bonusmedlem eller nåt för nån sån template såg jag då inte. Lycka till med trädgården Posted by AnnNicaIRL

  • Karin

    Trädgårdsarbete. 2007-03-25 Här händer det grejer!Tänk att när solen lyser så får man sådan trädgårdslust=) Karin

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *