Hemma i Kållered,  Trädgård

Sol o Värme..

Oj vilket väder vi haft i dag. Min älskade man överraskade mig i fredags med ett helt last jord som han hämtat från Sabema till trädgårdslandet .

Mina pojkar och deras kompis Micael hjälpte mig att ta av jorden från släpet . Tack snälla älskade pojkar. Sedan var det bara att göra färdigt landet, min älsakde dotter hjälpte mig med att kratta ut jorden. Nu är det bara att sätta lökarna .

Det han bli väldigt mörk innan vi var färdiga. Jag vill så gäran sätta mina lökar redan nu, vågar man ? . Fasten solen har gått i moln är det ganska varmt ute.

skriv gärna en kommentar, väntar med spänning :-).

9 Comments

 • monicathn

  Det är gott att.. 2007-03-25 få hjälp då går allt så mycket fortare. Överraskningar är guld värda och vi gillar ju olika saker här i livet..;) jag blev glad när sambon kom o sa nu har jag röjt på bänken i garaget så du kan ställa dina sticklingar där. Har väl "nämt" att de måste stå kallare men har ingen plats, blev jätteglad. Ska bli kul att följa utvecklingen i ditt land…

 • texaskrage

  Lökar 2007-03-25 brukar tåla lite minusgrader, en del lökar skall ha lite kallt för att kunna blomma. Så nog tror jag du törs sätta lökar. Det beror kanske på vad det är för lök. Vad roligt med jord, skall också köpa ett lass när det blir vår här. Posted by texaskrage

 • karina

  Tänk att det behövs så lite, 2007-03-25 för att göra en glad. Själv väntar jag på min man (pendlaren) så jag får hem ett "stort" lass kogödsel och lite jord. Jag har satt ner mina lökar för jag tror inte att kylan går ner i jorden så pass långt, om det skulle bli en frostnatt eller två. Bor på öland och har ingen tjäle alls att tala om under vinterhalvåret.

 • Lotza

  Det var väldigt 2007-03-24 vad det händer saker hos er!! Många händer – då går det undan. Tror det kommer att bli jättefint när det blommar i sommar =)

 • maloppa

  Min underbare man…. 2007-03-24 …ställde sig och tvättade fönster när jag höll på att beskära äppleträdet. Sådant gör en lycklig, att tvätta fönster är det värsta jag vet, får fullkomliga vansinnesutbrott när jag väl försöker för jag får det aldrig att bli bra. Antagligen har han sett dessa utbrott för många gånger *ler* och motar olle i grind… Kul att få ett helt lass jord bara så där!

 • Gitt

  Visst är det märkligt 2007-03-24 …vilka saker som gör oss glada! Maken överraskade mig med en ny sekatör. Jättelycklig blev jag! Bättre än all choklad och parfymer i världen!

 • asaostlin

  Tänk 2007-03-24 jag skulle också bli överlycklig över ett lass jord.. ja.. min man tycker jag är lättroad..=) Jag vet inte om man kan sätta lökjar än.. vårlökar brukar jag inte sätta.. utan de som jag satt åker ner på hösten…

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *