Inköp

Trädgårdsbok …

Jag och min dotter Monica åkte för att handla mat på Willys i Kungsbacka.
Regn, regn, ja det blev sådan eftermiddag – kväll. Jag som såg fram emot att få färdig i trädgårdslandet som jag har påbörjat och att det är fredag, solen lyste ju på eftermiddagen.
Men kan ni tänka er att på Willys sålde dom böcker Trädgårdsbok för bara 129 kr. Bonniers Stora bok om Din trädgård, det står massor i den som tex.
att Dahlians namn kommer i från Andreas Dahl som var en av Carl von Linnés lärjungar. Tänk vad man lär sig när man tar sig tid att läsa.

     

 

vilka vackra bilder det är i den, jag vill också ha en sådan trädgård, oj oj.
skriv gärna en kommentar, väntar med spänning :-).

4 Comments

 • Maggan

  böcker 2007-03-17 Jag bara älskar trädgårdsböcker och heminredningstidningar köper alltid flera böcker på bokrean sen sitter jag där i timmar läser å drömmer om alla ider man får å vill förverkliga på min lilla kolon KUL att drömma iallafall MvH Maggan

 • lotza

  Den boken 2007-03-17 såg jag också igår fast på Rusta men höll för ögonen och gick förbi – jag köpte allt för många böcker på bokrean. Kul att den var bra, då kan du i alla fall läsa om trädgård om du inte kan vara ute och pyssla. Det blåser en aning ser jag – hoppas det inte kommer regn, jag har tänkt att gå ut och greja lite idag.

 • Kryddan

  En mycket…. 2007-03-17 trevlig bok som vi läst mycket i. Så du får säkert mycket nöje av den. Bra pris hade den också.

 • asaostlin

  Vad roligt med 2007-03-16 en ny bok.. den har jag inte läst…. Bilder i böcker är också viktiga…!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *