Hemma i Kållered,  Trädgård

Lördag….skulle ta det lugnt…..

Det var meningen att jag skulle ha en lugn och solig dag. Ringde en av mina väninnor för höra hur det va, det var ett tag sedan vi hördes. Tina skulle i väg och göra en tatuering till, frågade om jag ville följa med, klart att jag följer med. Det visade sig att hon skulle till den tatuerare jag själv har använt i Kungsbacka, Two Hearts.
När jag kom hem ringde jag till Inga-Lill för att kolla om hon vad sugen på en kopp kaffe, det var hon. Hon skulle bara dusch hon hade varit ute och rensat hallon sly. Hon passade på att ta en promenad med sin hund Shakira.
Satte på en kanna kaffe och dukade ute i trädgården. Vi satt och funderade på hur man kunde få min hemska slänt finare. Efter det att vi fikat planterade jag lite Ringblommor runt fontänen.
Då började Inga-Lill att pyssla lite med slänten. Börja gräva flytta stenar, hux flux höll vi på för fullt med slänten. Vi som skulle ta det lugnt . Men så fint det blev. Man kan inte tro att det är samma hög. Här skall det planteras blommor 😂.
             
     

Det är tur att man har en sådan väninna som Inga-Lill som kan sparka en i rumpan och är en sådan idéspruta :-).

7 Comments

 • Virrevarv

  Så snyggt…
  ..det blev och vilken toppen vän du har! Sådana där spontana röjarryck brukar bli bra och man känner sig ju så nöjd efteråt.
  / Veronica

 • Solan

  Vad roligt
  och vilken snäll väninna! Och det är alltid roligare om man är två. Det blev jättesnyggt och det skall bli spännande att se hur det börjar att växa och knaka där!

 • lotza

  Impulsivt trädgårdsröj
  brukar bli väldigt bra och det blev det även hos dig! Slänter är oftast kluriga att få ordning på men ni lyckades jättebra! Då är det bara planteringen kvar =)

 • linvik

  Svårt att sitta still!
  Det är ju så embarmligt svårt att sitta still när idéerna poppar!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *