Kärring Onsdag

Kärring onsdag

Japp, så va det onsdag igen , i dag var det dax att röja hos mig. Jag behövde få staketet målat.
Jag hämtade upp Elvy på vägen hem från jobbet. Tänkte förbereda maten, jag hade tänkt göra skinkpaj, hade precis börjat göra degen till pajbotten,

  

då va Elvy redan på väg ut med kaffet i ena handen och penseln i andra , så det vad bara till att lägga på en rem med pajerna , hon va på hugget .

Efter det att vi hade målat en halv sektion blev vi väldigt osäkra, hade vi verkligen handlat rätt färg ???. Denna verkade vara mera kräm färgad.

      

Vi fick ropa ut gubben han hämtade stolparnas färg, jo då det va rätt färg .
Här har vi gjort färdigt första sektionen. Hungriga hade vi hunnit bli, dags för skinkpaj, mums vad hungrig man blir när man grejar ute.

Sedan var det bara att kavla upp ärmarna och måla igen, det hade börjat att blåsa rätt så rejält, temperaturen börja falla. brrr kallt.

Nu hade vi bara den värsta biten kvar, ni ser längden som vi hade kvar Mörkret kom väldigt snabbt, det började att blåsa väldigt kallt Det märktes på vårat humör.

Elvy o Inga-Lill börja tetas om sektionerna vem som hade målat var as*garv, vi har nog känt varandra för länge .
     
Titta vilket fint jobb vi gjorde, jag är så tacksam för mitt fina staket, tack älskade vänninor för ett kanon jobb .

skriv gärna en kommentar, väntar med spänning :-).

6 Comments

 • Ma

  Hej! Letade runt på nätet efter \'staket\' och halkade in på denna sida och blev fast! Otroligt kul att se på dina bilder, och vilket tjusigt staket det blev! Inspirerande minst sagt. Samma sak hände med mina omsorgsfullt satta plantor, så det är bara att börja om igen. Jag kommer att återkomma hit!

 • ÅsaGåsa

  Vad fint det blev! Det brukar gå bra mycket lättare när man är flera och så känns det som om allt går så mycket fortare – smart! / ÅsaGåsa

 • solan

  Gud vad snyggt det blev… ja jag är fortfarande lite avundsjuk på era hjälpträffar 🙂 Men oj, vilket långt staket, ni har jobbat på bra!!

 • Ullis

  Dedt där blev ju riktigt fint! 2007-04-12 Och vilket smakfullt staket!! Alldeles lagom för min smak! Jättefint! Bra jobbat! //Ullis

 • Karin

  Bra vänner!Tänk vilka underbara vänner du har som ställer upp på detta…måla staket i flera timmar i blåst och kyla!! Tur att de fick god skinkpaj ,så att de fick lite energi och att hela planket blev klart=) Karin

 • Veronica

  Så fint det blev! Tänk, det går ändå lättare när man hjälps åt, trost snålblåst och kyla! /Veronica

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *