Växthuset

Lessen dag ….

Nästan allt gick åt skogen i växthuset , det började snöa i går . Jag ville inte öppna växthuset, det verkade vara varmt, det var väldigt immigt, trodde att det skulle klara sig. Det som stod högs upp i växthuset har frostskadats, det blir att lära sig av mistagen, måste så om allt.

9 Comments

 • linvik

  Såtragedi Fy vad trist. Allt arbete och alla sommardrömmar du haft. Det är bara att gråta en skvätt och ta nya tag. Än är det några veckor till sommarn.

 • monicathn

  Usch o fy… 2007-04-09 för denna eländiga snö som kom igår o kallt var det ju också.. synd på dina små plantor. Mina stod i garagfönstret och när jag gick dit vid lunch stod det på 5 plus och en småplantor såg väldigt skumma ut, fick ta in dem i värmen undrar just hur kallt det var i natt…vi får ta nya tag, men surt är det…=(

 • lotza

  Nä – vad tråkigt! Något kanske överlevt men bara ser lite hängigt ut? Kupevärmare var ju ingen dum ide… Du får trösta dig med att det går fort att så nytt…. det är ju bara april ännu. Jag har varit lite orolig för mina sådder jag satt ut men ett extra täcke på natten har nog fungerat.

 • K

  men så trist 2007-04-09 kanske en lten fläkt vore bra -de kostar sådär en 299 bagare på ClaesOlsson .. Då händer inte frostkatastrofter lika lätt Tur du kan så nytt K

 • Vella

  Men nej! 2007-04-09 Så tråkigt….Men det är tur att du inte ger upp utan tar nya tag.Det är ju klart att man lär sig av sina misstag, men det är ju så förargligt då sådant händer. Lycka till med de nya frösådderna nu!

 • Ronja

  Tråkigt… Stackars dig. Jag förstår att det känns jobbigt att småplantorna skadas av frosten…

 • asaostlin

  Usch.. usch.. usch.. besviken förstår jag att du är.. kanske behöver du en frostvakt.. det är nog svårt att klara de känsliga plantorna.. i många år har jag haft kupevärmaren till bilen som gått mellan kl 23-05.. och det har funkat…. hoppas nu att det fungerar framöver.. men man blir =( I år investerade jag i en billig frostvakt…!!! Jag har förfrusit.. pelargoner förr om åren.. de hängde som snor…!

 • tosca

  Känner med dig. Förstår din känsla. Och det är väl bara som du skriver, en får ta lärdom. Tur är väl att det finns en hel del som kan fortfarande sås för att hinna komma upp. Kanske inte sånt du planterat,men ngt annat. Tosca

 • Solan

  Kyla och elände Går det inte att rädda någonting?? Hemma var det minus 8 grader i natt 🙁 Tröstkramar!!!!!!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *