Kärring Onsdag

Kärring Onsdag…träff

Japp så vad det onsdag igen….😁. I dag skall vi måla hos Inga-Lill.
Men så blev det inte . Nähä, det blev kärring mys med sallad och sedan efterrätt (glass och kaffe) 😎. Inga-Lill och hennes man hade nästan byggt färdigt sin uteplats. Fy vad häftig den blev, jag blev riktigt avis på dom.

Vi hade ett uppdrag också, en vän till mig önskade ha ett äppleträd i en kruka till sin lägenhet. Det skall väl gå att fixa tänkte vi. Inga-Lill har en del äppleträd på sin stora tomt. Men när vi skulle gräva upp ett visade det sig att det var så uppätet och angripet av larver att det var bara pinnar kvar, Det var fint för två dagar sedan då Inga-Lill kollade det. Larverna hade haft fest på alla fruktträden. Vi fann Asp-träd, men jag var inte så säker på att det var det hon ville ha. Så jag hoppas inte min vän är allt för besviken på mig .

Tala om att ha det bra 😎.

Här är vi alla tre. Hängstolarna köpte Ingalill för tre år sedan i Thailand.

5 Comments

 • Lindisen

  Om jag
  känner din vän rätt blev hon inte besviken över att hon inte fick något träd utan för att du inte hörde av dig på hela dagen/kvällen trots att du lovat att hälsa på.

 • MmeKnorr

  Läskigt!
  Vad läskigt med larverna! Men de där hängstolarna såg bara för sköna ut, när jag får pergola över min ena uteplats vill jag också hänga upp något liknande…

 • stromqvist

  Wow,
  vilka mysiga hängstolar!! Där skulle jag gärna tillbringa någon timme med en bra bok! /ÅsaGåsa

 • karina

  Vilka härliga stolar.
  Konstigt med larverna. Vi har ekar och en massa gamla fruktträd, men inte är de angripna. Synd men tur att det funkar i krukor och snyggt blev det.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *