Familjen,  Tisdagstema

Semester!!!!!!

Japp så har min 3 veckor långa semester börjat. Men vänta vad är det för väder jag fått, regn, regn o regn. Det har inte jag beställt….

Min son Fredric vart så uttråkad av allt regnande och dataspelande och att lillebror är med mormor o morfar i Dalarna i Tomteland att han kom ner till mig i köket och frågade om det fanns något för honom att göra 😏.

Det tror jag inte har hänt någon gång under hans 14 åriga liv..

Jaaa vad hittar man på för en 14 åring när det regna hela tiden, att be honom att klippa gräset är inte ens att tänka på..

Jaa, du sa jag, man kan ju alltid baka. Sagt och gjort, baka blev det. Men jag kan inte baka säger han. Jodå visst kan alla baka det är bara att följa receptet.

Fredric börja leta i bland mina recept böcker. Mamma, jag gör sådana här kanelbullar ropar han. Efter lite backupp från mig, fixade han det riktigt bra tycker jag.

I väntan på att bullarna skall jäsa.

 Mamma ta bilder på mina bullar så att jag kan visa bästisen Micael, ropar Fredric

mmmmm  det luktar extra gott från köket i dag.

Här är resultatet. Fredric nöjde sig inte med bullarna utan det blev kakor också.

Tack hjärtat mitt för en god fika🙂😍 .

 

 

9 Comments

 • Kamilla

  Oj vad smaskigt
  det ser ut och kakorna Mmmm jag som är som ett fikamonster,smak dator..kan det ligga närstående??!!

 • lotza

  Härligt med semestertid
  är det husvagnsdags nu då? Fast vädret lockar kanske inte…. bättre att vara hemma och baka bullar =)

 • biglinda

  Inget ont…
  som inte har nåt gott med sig. Baka är kul och passar bäst regnvädersdagar. Alltid kul att lära sej nåt nytt,och helt annat, även för en dataspelande pojke. Bullarna och kakorna såg jättegoda ut!
  Birgitta

 • stromqvist

  Bullbak
  blev det för oss också när det regnade hela dagen! Hoppas på lite bättre semesterväder för dig och mig och alla andra! /ÅsaGåsa

 • annikanilsson

  Baket ser ju riktigt bra ut
  hoppas att han fick det beröm han förtjänade. Här har det också regnat men för oss som river i huset är det OK speciellt eftersom det utlovats lite varmare och uppehåll senare i veckan. Vädret kan man inte påverka, skönt att vara ledig iallafall. Hoppas du får sol så småningom.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *