Kärring Onsdag,  Utflykt

Kärring och grabb Onsdag

I dag var det Elvys onsdag.

Elvys val blev Liseberg. Sagt och gjort, vi åkte till Liseberg. Jag frågade båda pojkarna om dom ville med, men det var bara Patric som var intresserad av våran kärring träff.

Det finns så mycket vackert att se på  Liseberg. Tack vara det fina vädret som vi haft i dag åkte nog halva sverige dit också, för det var smockat med folk. Köerna var långa, ca: 40 minuter på varje attraktion enligt deras informationstavla.

Dom har gjort så många fina blomarrangemang.

               

Naturligtvis fick Patric åka på attraktionerna, tyvärr blev det inte så många tack vara de långa köerna. Patric fick  sockervadd vilket är ett  måste annars är det inte Liseberg.

     

Patric tjatade in oss i Spelhuset. Han utmanade oss och tror ni inte han vinner med 4-1, jädra unge . Vi satte oss vid en fontän och fikade. Patric hade vindruvor med som vi mumsade på, smart son. Det var så fräckt för fontänen sprutade i takt med musiken.

Vi var där nästan hela dagen enligt den andra sonen som inte ville följa med. Hmm, vi var där ca 6 timmar. När vi skulle ta oss mot den stora utgången såg vi att Carl-Einar Häckner skulle uppträda så stannade till en stund.

När vi skulle gå säger Patric ”va dum Fredric va som inte följde med, nu missade han något”….

3 Comments

 • asaostlin

  Liseberg
  jag kommer ihåg när barnen var små o jag åkte med dem i barnkarusellen..o minitåg.. vackra blommor satt i var o varannan krörk.. så det var en upplevelse..för båda..=)! / Åsa

 • myrilla

  Liseberg
  kan ta långt tid, speciellt om man har barn med sig som ska åka en annan karusell 🙂
  Vi var där under trädgårdsdagarna, då var min son med. Tyvärr blev det mycket åka och lite trädgård. Nästa gång blir det trädgårdsdagar utan barn. På så sätt får mamma en egen dag på liseberg och barnen en egen 😀

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *