Djuren

Uppdatering Kattunge…..

Dagarna har gått så fort…😆. Vi åker till Turkiet ”Alanya” på onsdags morgonen. Vi  skall vara på Landvetter-flygplats kl 5 på morgonen😮 . Barnen har bestämt att dom skall vara vakna hela dagen fram till 5 på morgonen. Dagarna har gått åt till att växla pengar, köpa kläder till barnen och fixa pass. Men nu är det mesta packat och klart. Tänkte att jag måste lägga ut en bild på den lilla familjen innan vi åker.

Det är mycket tvättande på den lilla krabaten.  Nu har ögonen öppnat sig, små blå, så söt att man kan dö…. en riktigt liten knubbis.

Inga-Lill har lovat att ta hand om huset och djuren medans vi är borta, undra om hon vet vad hon ger sig in på 😉. Kram på er alla trädgårds bloggare.

7 Comments

 • Pia (Pimli)

  SÖT!
  Åh, så sött! Man blir riktigt sugen.

  Och så hoppas jag att ni har en riktigt trevlig semester.

 • Lavendel

  Hoppas
  du får en skön semester på Alanya.

  PS. Fick inte bort den övre felstavade kommentaren 🙁
  Oj, detta tekniska fenomen……..som man borde behärska!!Ändrad av Lavendel den 2007-08-23 klockan 01:44

 • ullebulle

  Ha det så skööönt!
  Igår låg jag i sängen hela dan och letade efter lämplig sista-minuten-resa.. vi får väl se om det blir nån..
  //u

 • lotza

  Så söt…..
  det är ju så mysigt med kattunge! Jazzå, dags för en härlig semesterresa? Vi kanske ses på flygplatsen, jag skall köra Johanna dit onsdag morgon – eller kanske ni kan ta vägen om mig och ta med henne så slipper jag? 😉 Hoppas ni får en jättehärlig vecka och jag vet att ni är förtjänta av en solig semestervecka!

 • ankianka

  Sköönt…
  …med sol och värme. Jag brukar få sån resfeber när det bär iväg nånstans…mysigt att resa iväg…sola…bada…slappa och äta gott. Trevlig Resa! /anki

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *