Kärring Onsdag

Husväggs renovering

Äntligen fick vi fixat våran vägg vid ingången till huset, putsen har släppt på båda sidorna om dörren. En gång i tiden fanns det en betongtrappa som man fick gå uppför för att kunna komma in i huset. Trappan togs bort när vi dränerade runt huset. I dag har vi en farstukvist istället. Det är tur att jag och mina väninnor kom på det här med kärring onsdag annars hade aldrig dom där små tingen blivit gjorda. I dag kunde Elvy inte vara med så jag och Inga-Lill fick klara oss själva.

Vi började med att fylla i med fog skum sedan la vi dit Gullfiber.

Det enda som är skit med Gullfiber det är att det kliar ju något så fanatiskt 😆.

Skall erkänna att vi fick lite hjälp av gubben med att måtta ut där dörrposten skall gå.

Jag lyckades med konsten att mäta lite fel vi den högra sidan med 1 cm 🤨, så det var bara att ta loss allt och börja om från början.

När vi kom till höger sidan tyckte jag att det gick undan, när vi helt plötslig upptäcker att vi hade mätt fel med 2,5 cm.

Mörkret kom snabbt, så min älskade man hämtade bygg lampan.

Resultat blev väldigt bra om jag får säga det själv 😀. Nu är det bara för gubben att sätta dit dörrposten.

Vi han till och med att grund måla… Tack Inga-Lill för i dag……I morgon skall jag gå en runda runt tomten och kolla hur det står till med växterna.

 

 

 

 

4 Comments

 • Lavendel

  Snyggt
  jobbat av tjejer… att det felade 1-2 cm gör väl inget… det var ju rätt nära i alla fall 🙂 Tur att det finns duktiga män, som hjälper till.

 • karlhannah

  Ni är verkligen effektiva med era
  träffar. Jag är så imponerad att ni hinner och tar er tid. Grattis till att vara ett sådant härligt kompisgäng!
  /Karin

 • karina

  Ser ut som ni haft en trevlig
  semester. Här väntas det till i november som blir en resa. Kul med era träffar och riktigt snygga grejor fixar ni. Kul att läsa att jag inte är ensam om dessa förbaskade cm som man av någon anledning "alltid" mäter fel "ler".

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *