Blandat

Snuvig helg….

Redan på fredagen kände jag att det var något på gång, näsan rann, ögonen svider och hostan som gjorde så ont i bröstkorgen. Hela helgen har gått bort i att snyta sig och hosta sig halvt fördärvad. Jag som hade tänkte plantera om de växter som nu vill krypa in. Pelargonierna står på farstubänken. När man tittar ut så verkar det som om vädret verkligen vill tala om att NU är det höst. Vinden drar och sliter i de stackars växter som ger sitt sista. Äpplena har fallit ner på marken så jag bad pojkarna om hjälp med att plocka upp dom. Jag gjorde en äppelpaj

till barnens glädje . Det märktes på oss alla att det är förkylningstider. Brrrr. Jaja man skall inte klaga utan hoppas på en bättre vår – sommar nästa år. Hösten är vacker den med, med alla sina färger. Jag fick rådet att ta en whisky men efter som jag inte dricker detta tog jag lite likör till kaffet. Kram på er alla bloggare..

6 Comments

 • Ingalill

  Bellman och Beethoven
  tackar för alla äpplen, det blev ett himla slafsande på kvällsfodringen 🙂

 • lotza

  Många är
  förkylda nu har jag hört – peppar, peppar… Önskar jag hade så många äppeln på vårt träd att jag kunde göra paj – igår räknade jag till 10 st 8`)

 • Lavendel

  Den
  såg verkligen god ut din äppelpaj. Man blir alldeles sugen….och avis. Våra äpplen är så maskätna så det är inget att göra något gott av.
  Förkylning är inte roligt, men det går över…

 • gittan

  Det gjorde
  du rätt i. Det kanske lindrar lite i halsen och tar kål på alla bassilusker. Mmm, gott med äppelpaj, det festade vi på förra söndan. Krya på dig / gittan

 • solan

  det såg
  supergott ut med äppelpaj. Jagh ar gjort många pajer i år, det går så fort. Väldigt tacksamt. Hoppas förkylningen går över snart.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *