Växthuset

Söndag..

I dag känns det ätt vintern är här, vinden är bitande kall. Jag gick med tunga steg upp mot växthuset för att städa bort efter tomat, gurka, paprika och äggplantor som har växt hela sommaren trotts att solen visat sig med sparsamt. Det känns alltid lite vemodigt att städa växthuset samtidigt som mina planer för nästa vår börja spira 😀.

Konstiga att någon både kan vara sorgers och glädjande på samma gång…….

Nu när mörkret kommer så tidigt tänkte jag att jag tänder ett ljus som får lysa upp och värma under de kalla kvälla nätter som vi har fram över….

När jag tassade runt på olika sider för att finna något vackert att sätta på sidan, fann jag denna bild på många sidor med olika text, så jag hoppas inte den tillhör någon privat…..

3 Comments

 • Studaniskane

  Levande
  ljus är så mysiga! Visst är det trist att se växterna trilla ihop, vemodigt. Själv tvättade jag några krukor halvhjärtat igår. Slängde fuchsia som fortfarande blommade. Men vad gör man – frosten är kommen…
  /Studan

 • stromqvist

  Jo, visst
  känns det lite vemodigt, men nu är det ju inte så många månader kvar innan det är dags att fylla växthuset igen! /ÅsaGåsa

 • lotza

  Oj – hade ni så kallt?
  Kanske kalla vindar svepte in hos er….. Jag var ute en stund mitt på dagen, visserligen grått utan sol men ingen kall kyla. Jo – det är till att ställa i ordning för vintern nu… ha en bra vecka =)

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *