Kärring Onsdag

Kärring Onsdag

Idag har vi varit riktigt duktiga ”Det är onsdag”. I dag skall vi vara hos mig och pyssla. det fick bli tvättstugan, jag har skjutit undan detta så länge. Vårt hus är från 30-talet, gamla rör och betong väggar . Det är så mycket annat som är kostsamt som har fått gå före så källaren är den som får sista prio. Den syns inte…..  Men det hindrar ju inte att man fixar till där.

Möblerna som finns i tvättstugan skall egentligen inte ens vara där, men det blir så när möbler har blivit inköpta när man bodde i ett annat hus. Maken fick komma ner och hjälpa oss med det stora skåpet som har en stor dörr som öppnas åt fel håll. När vi insåg att det inte skulle gå att öppna dörren om vi satte bänken jämte. Nä, vi får flytta den igen, då fick gubben nog och hakade av dörren. Nu kan ni ställa den var ni vill, sa han och gick i väg med dörren.

Ja, jo så kan man göra, fast det är inte rätt, tyckte vi 🤔

Det blev mycket mysigare än jag hade kunnat tänka mig. Hämtade förlängningssladd så att man kan stryka och sy samtidigt utan att slåss om uttagen i väggen.

Ooooh!  kolla, nu kan man sätta sig och sy när man vill.

Tack älskade väninnor för hjälpen ni är mina ..

One Comment

  • Studaniskane

    Kul att du
    fick fint i tvättstugan! Även om det inte "syns" är det viktigt att där också är trivsamt, för tänk på hur mycket tid man egentligen spenderar vid strykjärnet…
    Så fräckt med onsdagsträffar med kompisar – både umgås och få nåt nyttigt gjort!
    /Studan

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *