Blommor

Lördag

I dag var det väldigt gott väder, solen var varm men vinden kall. Fick gjort lite ute i trädgården, flyttade björnbärshallona till krukor och hallonenbuskarna till en annan plats i trädgården. Jag fattar inte vad jag tänkte på när jag planterade ner buskarna på den platsen. I och för sig var det inga Tujor där förut.

Nu vet jag varför dom inte har växt något nämnvärt det är så mycket sten i marken att rötterna inte har någon stans att ta vägen.

Nu skall jag bara så gräsfrön 😄, kan hända att det behövs lite mera jord.

Jag önskar er en trevlig helg, tack för att ni läser min blogg. Skriv gärna lite om vilka ni är, jag ser att det är många som är inne och kollar, ni får gärna vara anonyma om ni vill.

6 Comments

 • biglinda

  Björnbärshallon..
  det låter spännande, är det en korsning?
  Flytta ja, det håller jag också på med, mycket gräva blir det.
  Du gör väldigt fina foton med ramar och annat roligt.
  Birgitta

 • monicathn

  Skönt att…
  flytta växter så här på hösten så blir det fint och förhoppningsvis bra till nästa säsong.. Jag har flyttat om en hel del växter i helgen också och planterat lökar.. Ha det gott..

 • lotza

  Någon skrev en gång
  att växterna skulle ha hjul på rötterna – så som man flyttar om, än hit och än dit, allt för att hitta bästa platsen. Tur att det inte är stora träd man flyttar runt på….. funderade på att gräva upp ett litet prydnadsäppelträd hos svärfar men maken hejdade mig, tack å lov, det har nog långa rötter…. =)

 • karlhannah

  Som att möblera om inne
  när man köper nya möbler måste man ibland flytta på något annat för att få plats…
  Snällt att låta dem få annat än sten att äta…
  /Karin

 • camillak

  Att flytta runt…
  på växter undrar sambon vad det ska va bra för…hmm jaa vad bra om man visste från början den där rätta platsen!!! Men vad skulle vi då pyssla med..?? :))) Ser fint ut med buskarna framför muren! Björnbärshallon låter gott! <3

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *