Tisdagstema

Tisdagstema

Oj, i dag handlar det om omgjort i tisdagstema. Det första jag kom att tänka på var vårat hus, här har det hänt en hel del sedan vi flyttade in sommaren 1999. Huset är byggt 1932. Vi förstod nog inte riktigt vad vi gav oss in på när vi köpte detta hus.

Det första vi fick börja med var att gräva upp runt huset och dränera, mitt i allt detta sinade brunnarna.

Fram till 2004 hade vi ingen stans att stå när vi renoverade inne i huset. Vi började bygga vårat garage som är nästan står helt klart i dag.

Inomhus har vi renoverat hela övervåningen samt köket, men vi har massor kvar att göra. Men trotts allt detta älskar jag vårt hus.

7 Comments

 • gittan

  Verkligen skillnad!
  Man ska nog ha att göra när man är husägare. Vi har gjort om allt utom tvättstugan i källaren invändigt, men sen har vi takbyte, omfogning av tegelfasad och annat smått och gott att göra ute. Inne blir det ommålat när andan (min) faller på. Ombyte förnöjer =D / gittanÄndrad av gittan den 2007-11-21 klockan 14:18

 • Scaniatjejen

  Orubricerad kommentar
  Oj ja det kan man verkligen kalla omgjort. Härligt att ni trivs så bra trots allt jobb.:-) Tack för din kommentar hos mig!

 • asaostlin

  Ja.. det
  belv ju verkligen en förvandling..= omgjord! Fint! Vi bor också i ett gult hus! / åsa

 • Anonym

  Tisdagstema – omgjort
  Tack för din kommentar till mig…. Visst är det roligt och spännande med renoveringar och ombyggnader. Jobbigt när man är mitt uppe i dem och härligt när man ser ljuset i tunneln. Ni verkar ha gett er på ett jätteprojekt men det ser ut att ha blivit ett jättefint resultat. Hälsningar, tingeltangel

 • karlhannah

  Oj
  vad ni har jobbat. Förstår att det inte varit kul alla gånger (typ när brunnar sinar) men efteråt är man ju ändå nöjd och finare blir det.
  /Karin

 • Anonym

  omgjord
  Wow! Och jag gnällde över min renovering…..Vad fint det blev! Hälsar
  Jeanettesfotoblogg.blogspot.com

 • Anonym

  Tisdagstema
  Blir man någonsin helt klar?? Vi har ett hus fr tidigt 60 tal och vi är absolut inte klara, vi har källaren ogjord, men på vissa ställen har vi börjat på varv 2, nej jag tror inte den dagen kommer då man tycker att man är helt klar! Ni verkar ju ha kommit en bra bit på vägen, och varje delmål är en seger att njuta av !!!!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *