Familjen

Första Advent…..

Denna helgen har bara flyget fram. Vi har fått gjort väldigt mycket. Vi har målat om den äldsta sonens rum.  Han har haft dessa tråkiga tapeter sedan vi renoverade om i hela övervåningen 2000-2001.

Fredric håller på att läsa för konfirmationen så varje söndag går han till kyrkan. Dom äldre i kyrka tycker det är väldigt roligt att Fredric kommer troget, så i dag fick han en bukett med rosor som han skulle ta med sig hem och glädja sig och hela sin familj av en äldre kvinna och sedan blev han bjuden på massa söndags fika.

Mormor och morfar kom förbi och barnen bjöd dom på fika. Efter det att ungdomarna sett vad vi gjorde på våran förra kärringträff med pepparkakshus tyckte dom att vi skulle göra samma sak med mormor 😊 ”egna pepparkakshus”.

Alla skulle få göra varsitt hus. Det blev fem st. Även den snart 18 åriga dotterns pojkvän var inte sen på att haka på detta. Han gjorde en kyrka ”den överst till höger på bilden” Fantasi är något dom har gott om. Vi hade väldigt kul. När vi nästan var klara med att skära ut upptäckte vi att degen inte kommer att räcka 😮. Det var bara att slänga sig i bilen och hoppas på att det fanns någon kvar i affären, det gjorde det. Annars brukar det alltid bli deg över som ingen orkar kavla ut eller äta upp.

Med detta önskar jag alla blogg vänner en underbar första advent.

4 Comments

 • stromqvist

  Vad skoj
  med alla pepparkaksbyggen!! Jag ska göra ett med barnen, men de är så små ännu så jag tror vi kör med ett färdigt som vi bara kan sätta ihop och dekorera. /ÅsaGåsa

 • kinnah

  En sådan fin pepparkaksby ni gjorde!
  Ni verkar ha haft väldigt kul när ni gjorde husen! Vilken trevlig idé att låta alla göra sitt egna hus… Något att ta efter!
  Ha en bra dag! /Katarina

 • asaostlin

  pepparkakor
  har jag inte bakat själv.. ej heller hus..=)) mor kommer med dem..
  Roligt med nytt i pojkrummet.,/ÅsaÄndrad av asaostlin den 2007-12-02 klockan 16:18

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *