Familjen

Födelsedag 18 år

I dag firar vi våran lilla tös på hennes 18 års dag 😁, lilla o lilla hon är inte så liten längre våran älskade lilla tös, vad hände med alla år. Nu läser hon för körkort, klarat halkkörningen och har tid för teoriprovet. Herregud det var ju jag som tog körkort nyss 😮 eller??? måste fråga mamma 😆.

Hela dagen har gått åt till att baka bullar och göra skinkpaj.

Vi skulle bli över 20 personer så det blev väldigt många kanelbullar. Jag gjorde tre pajer i runda formar samt en långpanna.

Monica blev väldigt glad att det var så många nära o kära som ville gratta henne på sin stora dag. Rosorna fick hon av min väninna som jag känt i snart 40 år.

Ingalill frågade mig vad hon önskade sig, jag svarade doftljus, Monica älskar doft ljus. Inga-Lills man kunde inte låta bli att skoja med henne så han köpte ”Norska” doftljus 😊 Elektriska ljus samt en doft-pump som man trycker på 😆, Monica skrattar så fort hon ser ljusen.
Hon fyller egentligen inte förrän på måndag men eftersom en del har en bit att åka och många arbetar så får det bli en helg.

5 Comments

 • Anonym

  vad tiden rullar på…
  jisses vad dom blir stora fort!!! :O Har en 24 åring som för nuvarande bor hemma men som snart är påväg ut igen. Dom kommer och går…så att säga,, sedan har vi glapp en 14 och en 12 åring så dom blir väl hemma ett tag till , hoppas jag :).
  Att fylla myndig är inte så dumt….både för ungdomarna och för föräldrarna 🙂

 • Faster Kerstin m familj

  Grattis på födelsedagen !!
  Grattis på 18-årsdagen önskar Kerstin o Roger och våra barn. En stor dag i livet, hoppas det blir en bra födelsedag idag.

 • lotza

  Grattis Monika
  på din födelsedag (i förskott) önskar vi i Kålltorp! Vi hade ju firat dig idag om det inte var för andra tråkigheter…. Ha en bra dag, kram från faster Lotta m fl. 8`)

 • camillak

  Kul med kalas…
  dock en hel del jobb innan o efter…! Hoppas "stora damen" är nöjd med kalaset o skojjiga presenter!! Hurra hurra! <3

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *