Kärring Onsdag

Kärringträff – Liseberg

I dag åkte vi till Liseberg för att se Juldekorationerna. Det är inte klokt jag och min familj  har aldrig varit på Liseberg vintertid. Då två av mina barn fick veta vart vi skulle var de inte sena på att följa med…

Monica ville följa med för att prova sin nya Digitalkamera som hon fick i födelsepresent .

Jag och maken passade på att köpa en tidig julklapp till oss själva en Digitalkamera Kodak ZD710. Bättre plats än Liseberg kan man inte ha när man vill prova sin kamera….. Så denna gången blir det många bilder. Minstingen fick ha våran andra Digitalkamera.

Kul att dom har djur med som dekoration. Med renarna kändes verkligen julstämningen, vilket jag har haft lite svårt att känna med allt regn.

Julkrubban var inte att leka med den var väldigt stor. Många bilder blir det då minstingen ville att jag skulle lägga ut hans bilder på alla tomtarna i  från tomtestaden.

Fika blev det också, glögg, pepparkakor och Inga-Lills hembakade sockerkaka 😊.

Här är Patrics bilder. Väldigt bra taget för en 11 åring.

Det finns så små mysiga butiker på Liseberg med roliga ting.

Då detta är en trädgårds-blogg så jag skall visa er den helt underbara granen dom hade på Liseberg.

Hej hopp galopp sov så gott // Rosa

2 Comments

  • Anonym

    Oj gud
    vad fräckt, själv bor jag för långt bort i Kiruna. Men tack för att du visa bilderna. Får nöja mig med detta denna gång :-).

  • lotza

    Lika fint på Liseberg
    som vanligt ser jag. Skall nog ta mig dit så småningom – i fjol kom jag aldrig iväg för det var då vi hade regnperiod….. 8`)

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *