Blandat

Yes, SNÖ !!!!!!!!!!

Kan ni tänka er, vi har snö här i Göteborg, äntligen, så vi har väntat. Men ironin i detta är att jag och gubben var i väg och köpte skor till oss inte till barnen utan till oss 😀. Men jag borde förstått att det var för bra för att vara sant.

Både jag och gubben stod en stund och resonerade vad vi skulle köpa för skor. Efter som vi inte haft snö på hela tiden och förmodligen inte heller skulle få något att skryta om, bestämde vi oss för att köpa skor som inte var allt för varma. Yes, tänkte jag. Jag köper lite mer fin skor som jag kan ha till och från jobbet.
På jobbet byter jag skor till mina gosetofflor eftersom det annars blir för varm om fötterna när man sitter på kontor. Gubben som också  jobbar inom IT fast på Volvo, han valde ett par bekväma, lagom varma skor efter som han rör sig mera ute än jag.

Jaha och vad händer när man kommer hem efter att ha köpte inte för varma skor. Då öppnar sig himlen och blir alldeles vit, massa snö.

Med blandade känslor inför att det äntligen ha snöat och min ny inköpta skor, så vinner snön. Barnen glädje övervinner allt. Kram på er nu skall jag ut och hoppa i snön.

One Comment

  • kinnah

    Lugn bara lugn
    snön försvinner fortare än kvickt. Så skorna kommer nog till användning ändå. /Katarina

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *