Kärring Onsdag

Kärringträff

Ja då var det dags igen. Våran underbara onsdag. I dag skulle vi egentligen bara slappa och se lite film och äta gott. Men så blev det inte. Min man ringde mig under dagen och frågade vad jag tyckte om att ta hit ett par gubbar som skulle kolla våra avloppsrör med en sådan där kamera.
Vi har prata länge om att fixa till det lilla badrummet så att vi kan ta bort duschrummet som ligger i angränsning till vardagsrummet. Men för att vara riktigt på den säkra sidan vill gubben kolla så att våra avloppsrör inte var alltför dåliga.

Inga-Lill kom ner med vanliga kläder, inte arbetskläder. Elvy hade redan fått veta att det inte skulle bli någon myskväll utan arbetskväll. Hon var nämligen inne på mitt jobb och lunchade med mig idag.

Så i stället för mys behövde jag hjälp med att riva ner så att vi kunde ta ut badkaret från det lilla badrummet. Annars fanns det inte en chans för kamera-gubbarna att komma åt. Vad vi inte visste var att dom satt dit badkaret först, sedan murat upp väggen så att få ut badkaret genom dörren var inte att tänka på.

Vilket slit vi fick lägga ner. Dem som en gång gjorde detta jobb måste ha lagt väldig tid på att göra ett bra jobb. Vi använde oss av både släggan, spett och kofot. Det satt som berget. När vi efter flera timmars slit fått bort kakel och betong hjälpte detta inte. Badkaret sitter fast. Så det får bli kapen som fixar resten.

Skadorna som blev på oss arbetare blev blåslagen tumme på Elvy från kofoten och en blödande hand på mig efter de vassa skärvorna från kaklet, hm aj!!!
Men vi gjorde ett bra jobb tjejer. Så vi såg ut efteråt, håret kändes som svinto och alldeles dammiga. Lessen att du inte blev förvarnad Inga-Lill.
Mat blev det också, kyckling med curry och ris.

Tack för hjälpen tjejer……och för att ni alltid finns när man behöver en hjälpande hand 💓.

5 Comments

 • Anonym

  Orubricerad kommentar
  I have posted new story: The Great Orchestra of Christmas Charity. Wielka Orkiestra Świątecznej Pomocy. /Version polish and english/ – WOŚP – Wielka Orkiestra Świątecznej Pomocy – The Great Orchestra of Christmas Charity is the biggest and most prosperous charity organization in Poland ; more :
  http://himalman.wordpress.com/2008/01/10/the-great-orchestra-of-christmas-charity-wielka-orkiestra-swiatecznej-pomocy-version-polish-and-english/ ;
  Please copy and paste this post on your site. This is very important for me !! Have a fabulous weekend!! -himalman 🙂
  Have a nice day! – himalman 🙂

 • karina

  Tack och lov
  att inte vårt badkar satt fast "ler". Vi håller på med badrumsrenovering ,och tur är att vi har kvar dusch i källare och inhandlad Portiporta. Hopplöst ibland att bara ha en toalett, men tur att man inte är så kinkig. Härliga kvällar ni har tillsammans. Ha det gott, Karina.

 • Karin

  Vilka vänner
  Tänk vad bra med sådana vänner som du har.De växer minsann inte på trän=)
  Låter som om det blir en heldel gjort oxå…/Karin
  P.S Söt bild du har på blogg toppen.

 • kryddan

  Ni är..
  ett otroligt gäng, slit och släp inget som stoppar er. Funderar på att bjuda hem er en onsdag :=)

  ======================================Fika säger vi aldrig nej till 🙂Ändrad av Rosa den 2008-01-11 klockan 00:51

 • karlhannah

  Ni är fantastiska!
  vilken trio ni är. Blir lika imponerad varje gång jag läser om era onsdagar.
  /Karin

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *