Blandat

Huvudvärk o simhud

Någon kärring onsdag blev det inte för min del, jag kom hem med världens huvudvärk 😣. Det fick bli Treo och vila. Jag brukar inte vara den som har huvudvärk.
Simhud är också något jag har börjat att utveckla, jo! det är sant, med allt detta regnande så väntar jag bara gälar nu. Känner mig som en fisk 😫.
Det är tur att det inte är så överallt i Sverige, jag pratade med några användare på jobbet från den överdelen av vårat avlånga land. När jag kopplade upp mig mot deras datorer har dom de absolut vackraste vinterlandskaps bilder som skrivbordsunderlägg på sina datorer. Ni har riktig vinter …….Vill också tack för att ni här på Trädgårdsbloggen delar med er av era vackra naturbilder med mark täckt av snö 💓 .
Men inget ont utan något gott med sig…..

Gubben min hade varit ute med sin mor och handlat, titta vilka vackra Tulpaner jag fick av svärmor 😀.  Tack snälla svärmor.
Sedan har vi nästa överraskning från min mamma, hon överraskade mig med den röda dunjacka som jag varit och tittat på, men det har inte funnits i min storlek, hon har hela tiden hållt ögonen öppna efter att rätt storlek skulle komma in😀, så huvudvärken har nog släppt nu eller ….kanske har lite ont …..

Hoppas ni fick en mysig kärring kväll Inga-Lill o Elvy.
Nää, nu hoppar jag tillbaka till sängen och hoppas på att burken som sitter över huvudet är borta till i morgon.

4 Comments

 • kryddan

  Vad roligt ..
  att få tulpaner, det värmer och det gör dunjackan också :=)
  Krya på dig.
  Kramiz // kullervilla

 • Tesa

  Pillerburk…
  …det var väl nån sorts hatt…Är det sån du har?
  Nä..jag ska inte ge dig mera huvudvärk med dåliga skämt..
  Hoppas du slipper bli som Harry Potter när han ätit gälgräs iallafall..

 • gittan

  Usch
  din stackare – huvudvärk är inget skoj alls. Simhud…jag undrade just vad det var som såg så konstigt ut mellan mina tår. Tack för upplysningen "ler". Vädret är för tråkigt. Även jag som inte gillar vinter skulle hellre ha snö än detta eviga gråa, regnande och blåsande. Hoppas våren kommer snart! / gittan

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *