Blandat,  Familjen

Alla Hjärtans Dag!!

I dag på Alla Hjärtans Dag överraskade nog båda jag och gubben varandra, med att ha varit och köpt lika dana blommor ”Hortensia” fast i olika färger 🤩, betyder detta att vi har varit tillsammans förlänge?? Är snart 20 år förlänge?????????.
Kramar till min älskade make på Alla Hjärtans Dag……………


Jag köpte de blåa och Tore köpte de vita💐.


Vill samtidigt önska er alla en underbar Alla Hjärtans Dag!!!

7 Comments

 • Kamilla

  Åh så underbara
  hortensiorna var…tillsammans förlänge..nädå..men känner varandra väl =)
  Trevlig alla hjärtans dag

 • IreneL

  Vad kul med samma tanke!
  Vilka fina blommor ni gav varandra! En sån fick jag för flera år sen och den satte jag sen ut i trädgården. Den blommade så fint året därpå. Jag önskar dig en härlig Alla Hjärtans dag och Kväll! / Irene

 • Mariaberg

  … önskar er också
  en härlig allahjärtans dag. Finns ett hjärta på min sida till er, Maria

 • camillak

  Ni måste nästan blivit fulla av skratt…
  när ni öppnat dessa skönheter..! Kul ..o vad fina de är tillsammans! Det är just såna här saker som förgyller tillvaron o piggar upp när man varit tillsammans länge…!
  En hjärtans trevlig dag till Er! <3

 • texaskrage

  Vad
  fint med Hortensior, lyckat ni gillar dem båda två. Jag tycker också att man inte kan vara tillsammans för länge. Vi har varit tillsammans i 30 år. Nu härmar jag gittan hela tiden , hoppas hon har överseende med det, det är så fina kloka ord hon skrev, det finns inget finare än kärleken. Önskar er en riktigt fin Alla Hjärtans Dag.

 • gittan

  Härligt
  samtidigt som det måste kännas kul – ni vet vad den andra gillar. Man kan aldrig vara tillsammans förlänge…min make och jag har 26 underbara år bakom oss och vill gärna ha lika många till. Det finns inget finare än kärleken! Ha en bbra dag / gittan

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *