inredningen

Badrums renovering o Blomster utställning

Äntligen är det dags för att renovera vårat lilla badrum. Den som vi började att riva för ett tagsedan på min kärring träff.

Det är mycket arbete kvar efter som vi gör allt själva förutom rören där vi kommer be en vän att göra det. Badrummet är inte så stort men storleken räcker till det den är ämnad för 😀.

Skall be gubben mura små hyllor så att man kan ställa in lite växter, det blir så mysigt då. Vi har inte bestämt färgen ännu men det kommer när det står klart för att kaklas. I dag finns det ett Duschutrymme i anknytning till stora rummet 🙄, väldigt kul för ungdomarna när dom ha kompisar som skall sova över och dom vill ta en dusch på morgonen. Plus att duschutrymmet tar en bit av stora rummet yta.

Blomsterlandet har en utställning av bland annat Orkidéer och Hoya ”porslinsblommor” och mycket annat  här i Göteborg den 21/2 – 2/3, den skall jag gå på.
  Lånade bilderna från deras sida, klicka på dom så kommer du till Blomster Landet.

3 Comments

 • IreneL

  Så duktiga ni är!!!
  Det verkar vara en hel del jobb men det blir säkert jättefint när ni är klara. Lycka till med jobbet!!!
  / Irene

 • Lavendel

  Oj, det är…
  mycket arbete som återstår där. Men vad duktiga ni är på er träff. Vi gjorde om en gäst toalett också och det blev mera jobb än man räknade med. Men så mycket trevligare när det är klart och man får njuta av det nya.
  Lycka till! /Bea

 • Ninne

  Jobb, jobb
  o lite mera jobb. men det måste ju göras när man vill ha det lite bekvämt Lycka till o hoppas Du får in en plats för växter? Kram Ninne

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *