Inköp

Söndag och sol

äntligen har solen visat sig med härligt go värme. Jag och dottern passade på att åka och handla lite kläder samtidigt fick hon övningsköra, det är snart dags för uppkörning, teoriprovet är redan avklarad. Vi åkte till klädkällaren för att köpa strumpor, underkläder och byxor till gymnastiken åt pojkarna. Såg dessa fina ljus med glasbricka, dom fick följa med hem dom också.

Vi köpte oss ansiktsmedel som skrubbning och ansiktsmask. Nöjda och belåtna över vad vi handlat åkte vi hem och fikade med resten av familjen.
Passade på att tvätta mina fönster efter all blåst och regn som varit i flera dagar.

Denna bild tog jag nu på sena eftermiddagen. Hopp och hej på er alla trädgårdsdbloggare och tack för alla era kommentarer som jag fått i mina inlägg.

Ps. och för er som undrar över hur det gick med bromsbytet så gick det kanon. Elvy och jag fixade klart det på Lördag förmiddag.

3 Comments

 • myrilla

  Fönsterputs
  skulle behövas hemma hos mig med. Ser knappt ut när solen skiner 😮
  Vilka fina ljus och en underbar bild på solnedgången!
  Mvh Anna

 • karina

  Först, ett stort grattis till jobbet.
  Snyggt det blev med stolen. En sån mormor ska jag bli så det är bar att sätta igång och lära sig att sticka de svåra hälpartierna "ler". Det är som en ann, går något sönder plockas det isär, får jag sen inte till det så ropar jag vänligt på mannen "ler". Jösses vad ord man kan när det inte funkar, men man måste ju testa. Hoppas bilen rullar på nu och tröjan sitter bra. Ha det gott, Karina.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *