Blandat

Överraskning

när jag kom hem stod det en vas med rosatulpaner, Doyles och finskapastiller.  Det var ett tack från Erik och Karina för att jag hjälpte dom med deras dator. Det är ett par som jag egentligen inte känner utan det är vänner till min väninna Helene. Dom hade problem med sin dator så jag kopplade upp med hjälp av fjärrhjälp och fixade det men inte hade jag väntat mig allt det här 😃. Jag hjälper så gärna till om jag kan.

Men finskapastiller är så gott plus att det är nostalgi då Helene är från finskfamilj som jag känt sedan jag var 4 år. Våra föräldrar känner varandra osv.

Tack för den fina presenten Erik och Karina.

5 Comments

 • Mariaberg

  Allt tid trevligt
  att få uppskattning för det man gör. Och extra trevligt är det att ge denna uppskattning när folk minst annar det! Maria

 • syren

  =)
  Visst är d väl ändå trevligt när man får en blomma som tack, d är ju lite d blommor e till för, eller hur. Att ges bort menar jag. /Carina

 • haspet

  Härligt
  En sån kompis skulle man ha, En som hjälper till att fixa med datorer alltså ;)) Kul att få lite uppskattning för att man hjälper till. Kan av egen erfarenhet tänka mig att dom verkligen uppskattar sån hjälp och då är det ju så kul att kunna ge något tillbaka också.

 • Lis

  Gud va snällt…
  av dem att ge dig allt det. Bara till o tacka o ta emot eller?? Ha en trevlig kväll./Lis

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *