Blandat,  Utflykt

Utflykt på Annandagen

Idag när ajg var och handlade kom jag att tänka på att jag inte varit på min farmors grav på länge. Så jag köpte gravljus och ringde sedan Inga-Lill och frågade om hon skulle med så kunde vi ta hennens bror och pappas grav smtidigt. Sakt och gjort Inga-Lill kom ner till ig och vi åkte i väg. Solen lyste så vackert.
Vi åkte först till hennes familjs gravplats som ligger vid Fässberg i Mölndal och sedan till min familj som ligger på Västra Kyrkogården i Majorna i Göteborg. Västra Kyrkogården är en väldigt, väldigt stor kyrkogård.

När vi kör in får Ingalill syn på något märkligt en kanin som sitter på en julbock???

Ja säger jag, ”julen vara ända in till påska” är det inte så man sjunger……

När vi kom hem stod maten på bordet så det var bara att sätta sig och äta. När vi tittar ut några minuter senare har det börjat att snöa igen.. så mysigt barnen kommer att få på sitt Påsklov.

På västra Kyrkogården har dom ett väldigt vackert Kapell ST MATTEUS, jag har kört förbi det många gånger men inte stannat till och verkligen tittat på den.

När vi lämnade kyrkogården körde vi för bi en kollilottsområde som finns alldeles intill, den ser precis ut som Koloniområdet – Iris som går på TV. Vi kom överens om att vi skall besöka detta område till våren/sommaren. Kram och hej.

2 Comments

 • karina

  Ja, det ska vara för barnens skull
  jag skulle tucka det är mysigt med hela landskapet fullt med snö "ler". Vi som haft vår i en månad nästan och få vinter nu, så konstigt och man får hoppas växterna klarar av klimatombytet "ler". Ha det gott, Karina.

 • asaostlin

  Vårt lov
  är slut ni ..vi hade för påsk..=)
  Ja här snöar rejält också..Det är så fridfullt på kyrkogården/ åsa

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *