Kärring Onsdag

Kärring Onsdag – Målande

I dag ville Inga-Lill att vi skulle måla krukor som vi sedan kan ha på uteplatserna till sommaren. Denna veckan har Inga-Lill passat på att ta ut semester, så efter det att hon och min dotter varit ute med hennes hästar åkte dom till Rusta och inhandlade det som skulle tänkas behövas för att måla krukor. Monica skulle också vara med, kul att dotter vill vara med på våran kärring-träff fast å andra sidan är det lika bra att dom vänjs in i tid hon har ju faktiskt passerat 18 års gränsen.

När vi kom hem till Inga-Lill lagade vi mat tillsammans, köttbullar, potatis och pepparsås med grönsaker. det var väldigt gott alla åt med god aptit. Sedan var det dax för krukmålning.

Inga-Lill valde inte en nådig bild att måla på sin stora kruka, den kommer att bli riktigt bra när den blir klar. Bilden föreställer oss tre ”kärringar” .

Monica och jag valde mindre krukor, så vi hann måla våra färdiga. Monica vill göra en till så att hon kan ha dom i fönstret i sitt rum.

Det fick bli en liten humla på min kruka.

Och här är Elvys stora kruka som också kommer att bli fantastiskt fin när den blir klar.

Tack Inga-Lill för en väldigt rolig dag, kram från Rosa o Monica

Det här med att måla kommer vi att göra fler gånger, det tycker jag i alla fall………..

6 Comments

 • Lavendel

  Vad…
  duktiga ni är på era kärringträffar. Fina krukor!
  Grattis till Buxus utmärkelsen som du fick!
  Ha en bra dag! /Bea

 • Vittran

  Krukmålning
  Det är jättekul att måla på krukor. För min del är det dags att måla nya för de gamla har börjat att flaga. Har haft dom ute några somrar. Era krukor blev jättefina. Kanske kan få någon ny idé. Ha en bra dag!/Vittran

 • karina

  Härligt att göra lite
  arbeten inomhus också och vila musklerna "ler". Hoppas få se porträttet på er tre i något inlägg. Ha det gott, karina.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *