Blandat,  Blommor,  Djuren

Överaskat besök?

I går kväll när vi skulle till att gå och lägga oss släppte vi in katterna, sist kom Morran in ”katten”. När skall till att stänga dörren hör jag hur det prasslar på utsidan, skit tänkte jag nu är den där han katten som har sprungit och smugit efter våran Morran, så jag öppnar dörren snabbt samt väser åt den riktningen jag hör prasslet, döm om min för våning när jag sirrar rätt in i ett par räv ögon , det var inte vad jag hade väntat mig. Räven stod bara stilla och stirrade på mig för att sedan fortsätta att riva lugnt i säcken som vi ställt på utsidan.

Det värsta är att gubben var arg på katterna, för han trodde att det var de som hade gjort hål i säcken kvällen innan. För många av er är det säkert inte helt ovanligt att springa på en räv lite då och då, men för mig som bor i ett tät bebott område är det inte detta så vanligt.

Tog lite bilder på trädgårdens små blommor som börjat titta fram.

I morgon börjar min veckas ledighet, skall pyssla om mig, hemmet och trädgården lite extra.

Kram på er så länge vi skrivs snart igen.

2 Comments

 • Hallonmasken

  Oj!
  Spännande när det vilda livet kommer så nära och så skojigt med bildbeviset.
  /Mia

 • haspet

  Härligt med ledighet
  Det skulle jag också vilja ha nu, så att man kan följa med allt som händer ute nu. Kul med räven, tänk att du hann få fram kameran. Du får ta gubben i örat om han skäller på katterna igen utan bevis :)) Ha en härlig ledighet//Peter

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *