Blandat,  Recept

Semesterdag 2

I dag när jag vaknade var det frost på bilarnas fönster. Jag tänkte att det blir väl en dag på insidan. Så jag duschade och tog på mig långsamt för att sedan åka till Netto för att köpa skydd till mitt Plommonträd. Varje år har larverna tagit våra plommon så att vi inte fått smaka på ett enda. Men i år sätter vi stopp på detta. Dom hade även Petunior för 29 kr så dom fick åka med hem dom med. Vid tolv tiden sprack himlen upp och solen lyste med all sin kraft. Vilken underbar dag det blev trotts allt. Jag fick gjort en hel del. Inga-Lill som slutat lite tidigare ringde och frågade om jag hade lust att åka till RK det är Röda korsets loppis. Klart att jag ville. Jag fann vasar, det kan man aldrig ha förmycket av 😎, en jätte söt värmeljus-lampa och sex stycken till av ljusstakarna jag köpte sist så nu har jag tio stycken.

Allt kostade fem kronor styck. Helt otroligt billigt.

Har ni sett vilket vackert väder jag fick i dag med, himmeln alldeles blå…..

Min barndomskamrat sedan snart fyrtio år Helene ringde och vill komma hälsa på i morgon. Jag bakade två Butterkakor en till barnen och maken och en till Helene. Det enda tråkiga i dag var att vi upptäckte att någon varit inne på våran tomt och stulit våran gräsklippare 😤.

Hej hopp, vi ses i morgon  😀

4 Comments

 • annikanilsson

  låter som en helt underbar
  semesterdag. man kanske tom uppskattar vädret bättre när ddet blir ett sånt där omslag?

 • Karin

  Buttert värre!
  Klart att man blir både BUTTER och arg när någon tar saker ifrån en.Ni kanska kommer att märka vem som tagit gräsklipparen när de sätter igång att klippa sin gräsmatta om de inte har gjort det tidigare=))
  Ha det gott på din semester!!/Karin

 • lotza

  I April
  vet man aldrig riktigt hur vädret blir men trevlig överraskninga att det blev så fint i går och även jag kunde njuta av solen efter jobbet. Men fy vad fräckt med gräsklipparen!! Folk är inte kloka i dag. Trevligt med fikastund med "gamla" vänner, hoppas att allt är väl med Helene, tänker allt på henne ibland. Ha en fortsatt härlig, ledig ecka =)

 • karina

  Härlig dag du haft och
  tänk att inte folk kan skilja på mitt och ditt. Ha det gott, Karina.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *