Familjen,  Utflykt

Semesterdag 5

Ullared!! japp det blev en tripp till Gekås med chaufför och allt. Dotter övningskör hela vägen fram och tillbaka. Maken åkte i baksätet och läste hela vägen och jag fota hela vägen fram och tillbaka. Nu har vi bara ett problem, kameran med fotona är nu i Halmstad i hop med sonen som är på konfirmationsläger hela helgen, fatta inte vad jag tänkte på när jag sa, ta kameran med dig, jag kan ta den andra här hemma. Bilder från resan kommer på söndag.
När vi var nere i Ullared passade vi på att hälsa på mina föräldrar som bor i Ätran en mil utanför Ullared. Jag fick en hel kartong med pyssel som vi kan ha på onsdagarna. Kolla all färg i alla olika kulörer, Allmoge och Hobbylack.  Sedan gick vi en vända i mammas trädgård, så det blev en massa blommor också samt en gräsklippare.

Dekorationsband, små trädstubbar, juldekorationer ja allt.

Tack älskade mamma och pappa för alla fina saker älskar er.

5 Comments

 • gittan

  Pyssel för
  lång tid framöver ser det ut att kunna bli. Ullared, besöktes av minstingen i tisdags, ångrar lite att jag inte följde med… men det går väl fler turer så småningom / gittan

 • camillak

  Gekås…så kul!!
  Ibland kan man bara längta dit…för att göra storfynd!! Sambon o jag brukar åka 1gång/år…som en utflyktshelg med shopping!! Jättekul!!
  Bra med pysselgrejer..snällt av mor o far!!
  Trevlig helg!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *