Utflykt

Semesterdag 7

Jaa, då var det min sista semesterdag. Men vad skönt jag har haft det, solen har lyst nästan varje dag. Jag har verkligen njutit av dessa dagar och fått massor gjort.

Här är lite bilder från Ullareds utflykten, jag kunde inte få ur alla bilder från kameran av någon konstig anledning, så det blir bilder från och hem till Ullared samt lite blomsterbilder från mammas trädgård.

Som ni vet hade jag och maken chaufför hela vägen fram och tillbaka, min dotter fick övningsköra, väntar bara nu på uppkörningstid. Det märks att man kör på landsväg det är så mycket vackert att se på.

I den röda byggnaden ”vägkrogen” jobbade dottern i somras. Här är lite blommor från slänten utanför mammas trädgård.

På vägen ur Ullared står det en staty, vet inte riktigt vam den skall föreställa och hälsar oss välkomna åter. Färdkost Wienerkorv är gott att knapra i sig, den stillar hungern tills man är hemma. Tack o hej och en fortsatt underbar söndag.

3 Comments

 • x

  Oj oj!
  Vad mycket fint du/ni gjort och som du visar här på bloggen !!! Mycket inspirerande att titta på och läsa om !! Det där med kärringonsdagar låter inte fel !! :o)
  Jättefin soptunna ni har nu !!
  Och vilken skön semester du haft *härligt*
  Önskar dig en riktigt skön tisdag !!

 • Icemama

  Fina
  bilder du tagit, hästen var söt! Undrar vilken ras det är 🙂
  Ni ser ut att ha fint väder..det kan man inte säga att vi har här hos oss…vi har fått massor med snö i går och nu i morrn fortsätter det snöa…usch säger jag!
  Ha det bra / Lotta

 • Lavendel

  Jasså…
  det är hos dig som solen finns!! Hos oss är det verkligen glest på soltimmar. Hoppas du haft en fin semester och samlat krafter för nya tag!
  Fin soptunna du gjort om! Lilla humlan är sååå söt.
  Ha det gott! 7 Bea

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *