Inköp

15 års kalas och SOL

När jag vaknade i morse blev jag väldigt glad, solen lös med sin fulla kraft. Plockade fram frukost och paket till 15åringen. Han har önskat sig pengar och en ny moppe hjälm.

Men när familjen tassade upp med fika och paket så satt sonen redan vid datorn 😮. Tala om att vi blev stumma. Vi vad precis beredda på att klämma i med sång men i stället blev blev vi stående med långa ansikten. Spänningen var för hög för min son, han klarade inte av att ligga kvar i sängen och bara vänta. I dag har han för fösta gången varit ute själv med sin moped, jösses vad nervös jag var när han drog i väg. Inga-Lill kom ner och grattade honom på han stora dag. Tårtan han jag inte ta någon bild på, den försvann på 2 sekunder, ungdomarna bara surrade 😆 till runt tårtan sedan var det bara smulor kvar.

I dag har jag gjort en massa saker, jag har varit med dottern och handlat blommor till trädgården och till växthuset.

Det blev Hängpetunior till förstukvisten, vindruvsrankan Spulga blå labruscadruva och vatten melon till växthuset och snigel-GIFT 😛, nu kan dom komma, de äckliga småstora bruna slemmiga äckel.

Högtrycks-spolade växthuset, rensade löv så att inga äckliga sniglar kan gömma sig.

Köpte violer för 10 kr kartan köpte 3st  på Hornbach som jag planterade i min krukor som jag planterat fruktträden i.

Sedan har vi denna buske som jag fått av min snälla mamma, den har vassa långa taggar härligt blåa blad. Men jag har ingen aning om vad den heter, är det någon som vet??

4 Comments

 • texaskrage

  Roligt
  med kalas, minns hur det var när mina två pojkar fyllde moppeålder, var också nervös men det gick jättebra. Nu är den yngste snart 18 och nu är det bilolyckor jag är rädd för. Det är bra när de ska ta körkort sedan att de kört moped, man ser att de har mycket lättare klara trafiken då.Vad vårfint du har ute, här tinar det men är fortfarande en del snö, men den kommer nog snart vara borta för det går fort nu att det tinar. Ha en fortsatt bra söndag.

 • Mariaberg

  Härligt att tårtan blev uppskattad.
  Jag tänkte bara, varför sätter du inte frukträden i marken istället för krukor? Det är väldigt fint i kruka men ett problem är vattning och det behövs inte lika mycket om det står i jorden.
  Jag har också sått melonfrö får se om det kommer upp. Du skall se hans mope körnig kommer att gå bra, Maria

 • Mammanette

  Låter
  som en härlig dag! Vi hade sol hela dagen (lördag) och jag jobbade. Sitter nu vid datorn och tittar ut på en grå himmel. Undrar vart solen tog vägen? /Anette

 • knatten

  Här är det oxå
  snart kalas men bara för en 7-åring. Det är några år kvar till moped men då kommer jag också att vara nervös.Hu! /Mia

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *