Blommor

Regn!!

Trodde aldrig att jag skulle bli så glad för lite regn som jag blev i dag, med tanke på att vi hade regn nästan hela förra sommaren .

Hela trädgården vaknade.

Försökte mig på att fota en humla, den surrade så gott

 

Jag har förvisso vattnat så gott jag har kunnat, men det syns på blommorna att det är regn vatten de vill ha. Ha en fortsatt underbar helg.

7 Comments

 • Christer

  Visst är det skillnad på vattning och regn.
  Det ser man så tydligt på växterna. De ser liksom fräshare ut med en gång. Härliga bilder förresten!
  Christer vid transjön.

 • mri

  Regn är härligt
  Javisst är regn härligt avbrott i värmen. Men mina jobbarkompisar uppskattar bara varmt väder. Gnäller så fort solen går i moln det minsta. Så dumt, alla väder behövs ju!

 • monicathn

  Flitiga..
  små djur de där och så söta på bild.. jo regn blir man väldigt glad över nu efter all torka så man slipper stå med slangen varje kväll.. här har det öst ner nästan lite för mycket då om man får klaga.. =).. ha en skön söndag..

 • Tesa

  Hmm…
  jo…jag skulle bli överlycklig för lite regn..eller helst ganska mycket..Det begövs verkligen….nu börjar till o med lerjordarna torka ut..

 • Icemama

  Vilken
  söt humla på blomman. Här har vi också lite humlor men jag tyckte dom sa i radion på nåt naturprogram att det finns lite humlor och sånt i år. Dom hade visst övervintrat dåligt.
  Ha en bra fortsättning på helgen!
  Lotta

 • IreneL

  Regn
  behövs alltid. Här har det regnat lite igår. Men det blev inte så mycket. Det bästa är när det är sol på dagen och regn på natten. Ha en skön helg! / Irene

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *