Blommor,  Växthuset

Vallmo ???

Jag som aldrig har lyckats så Vallmo och fått dom att komma upp.

När jag satt på Farstukvisten med mitt morgon kaffe och tittade ut över min slänt märkte jag att det växten en röd blomma där var jag vet inte skall växa någon röd blomma??. Tänkte att det är og en som har kommit lite fel. När jag av nyfikenhet skulle kolla vad det var för blomma, blev jag helt paff, en Valmo här i min rabatt??. Visst ja jag slängde ut frön från en påse med sommar blandning. Kan inte minnas att det stod något om Vallmo blan blommorna som skulle komma upp.

Men vad glad jag blev Det bästa är att det inte är bara en utan en hel hop av Vallmo. Någon som vet namnet eller heter dom bara Vallmo?

Lite uppdatering från Växthuset. Det växer som aldrig förr. Jag har skördat gurkor i omgångar. Skulle villja ha ett större växthus.

Hej o kramis alla…

6 Comments

 • Manitou

  Fiiint
  med vallmo, favoritblomman men kan inga namn för det. Härligt att skörda egna gurkor, smakar mycket bättre än de man köper.

  Susanne

 • asaostlin

  Alltid
  kul o få nya växter som man man inte riktigt vet var de kommer ifårn. Dina växter dock som jag fick fröer på växer på! =)/ kram såa

 • Christer

  Blir hungrig
  och sugen bara genom att se dina bilder! Det var ett elände vad segt det går idag. Har försökt posta detta svar flera gånger nu.
  Christer

 • Christer

  Växthus…
  är alltid för små, hur stora de än är. Man bara samlar på sig mer växter 🙂
  Christer vid transjön.

 • Mammanette

  Kul!
  med vallmo. Sorten vet jag inte vad det är! Är inte så bra på sånt! Gurkor från växthuset är mumsigt. Vilken skillnad på smak från dom man köper i affären! /Anette

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *