Blandat

Snuv fri

men fortfarande ont i örat  AJJJ.

Jag har fått många förfrågningar ang min mall jag har på min sida.

Den har tre kolumner inte två som originalkällan har. Jag tar hjälp av FrontPage och min duktiga väninna Inga Lill när jag arbetar med min mall.

På Ingalills sida kan man ofta få tips och trix, hon är väldigt, väldigt duktig när det kommer till att skapa hemsidor och jobba i Photoshop och mycket annat när det kommer till datorer.

För er som inte har tillgång till FrontPage finns det andra program som är minst lika bra, de heter WYSIWYG Web Builder = What you see is what you get. Det finns massor av gratis program att ladda ner det är bara att söka. En av de är.

För er som vill ha en tre spaltad kolumn skicka bara ett meddelande så skickar jag den.

Jag vet att html inte är det lättaste till en början, man lär sig efter ett tag att få ett ganska bra grepp om sin mall om man använder sig av någon form av html editor. Det finns massor att finna på nätet.

Kul att det är så många som skriver fina saker till mig, TACKAR!!!

3 Comments

 • Christer

  Inte rolgt
  med öronväek, hoppas att dt släpper fort!
  Har ingen koll alls på htmlkoder, men håller så sakteliga på att i alla fall kunna lägga in koder poå rätt ställe i min blogg 🙂
  Christer.

 • Icemama

  Inte
  kul med höstsnuva. Här i huset har ungarna drabbats så det har varit mycket nysande och hostande. Hoppas på att klar mig undan. Ha det bra
  Lotta

 • Ingalill

  Mall
  den sista du gjorde var ren och snygg, skall tipsa de på MN de vill oxå gärna ha mallen 🙂

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *