Jobbet

Nääs fabriker Hotell

Jag ser att vi fått många nya trädgårdsvänner, kul. Tyvär har jag inte hunit med att hälsa på er. Låvar att bättra mig. Man vill så mycket men tiden riner bara för bi. Här är ett av skälen.

 

Tisdags och onsdags var vi på APT möte med jobbet på Nääs fabriker Hotell.

Hotellet är beläget i Tollered i Lerums kommun.
”Det stora bomullsspinneriet vid Sävelångens strand byggdes på 1800-talet. Idag omsluter delar av de gamla tegelväggarna ett av landets mest spektakulära hotell.
Här är allt lite större, genuinare och generösare. Den gamla fabriksmiljön blandas effektfullt med den mjuka ombonade hemkänslan”.

 

Ett fantastiskt hotell med hel mysiga rum. Man kände sig som en prinsessa när man gick och la sig.

Vårat APT möte gick ut på att komma fram till, hur vi på bästa sätt kunde saluföra våra tjänster inom IT och Telefoni och göra vårat namn känt. Alla inom ICT skall arbeta till summans. Varför inte börja redan här 😊 ”Banverket ICT”

Här har vi hade teambuilding på kvällen inom våran gruppering, det var fruktansvärt roligt. Vi målade vad vi kände för ICT och sedan berättade vi hur vi tänkte när vi målade. Låter kanske tokigt men det var väldigt lärorikt och roligt.

Kram o hej kommer snart å hälsar på era bloggar…

2 Comments

  • IreneL

    Vad härligt
    att få bo på hotell och att få känna sig som en prinsessa. Det låter inte alls dumt!! Vad bra att det var en givande kurs du varit på! Ha det bra! / Irene

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *