Kärring Onsdag

Kärring Onsdag – Jul på Liseberg

I dag på våran kärring-onsdag åkte vi på våran årliga besök till Liseberg.

Ingalill hade picknick med sig till oss, glögg och smörgås med skagenröra

 

 

 

När vi kom fram till Isbanan satte vi oss för att fika. Efter en stund kom det fler och fler människor och satte sig runt oss ??.

Det visade sig att det var dags för Is-show. Bättre kunde man inte önska sig underhållning och varmt rykande glögg och en smaskig smörgås...

Att man kan göra så fantastiska saker på Is, en annan hade slagit i hjäl sig 😊, själv ser jag ut som Bambi på hal is.

Man kan även besöka Tomteland för tjugo kronor, väl värt ett besök. Barnen kan också lämna in sin napp till tomten där

Naturligtvis gick vi in i de små butikerna som finns på Liseberg. Jag köpte sex stycken små tomtar och tre polkagrisar till ungdomarna 😊 här hemma och julklappar till barnens mormor o morfar.

Tack och att du läser just min blogg, kram på dig.

8 Comments

 • syren

  =)
  Å, så mycket lampor att man blir alldeles bländad genom rutan! =)….har sagt i några år att vi ska åka upp till jul på Liseberg, men d har ännu inte bllivit av. Är d inte sagolikt mycket folk?
  Tur ni ahde med fikaplatsen! /Carina

 • ninah

  Oj, oj, så juligt….
  Har inte lyckats ta mig till Liseberg i juletid. Får försöka klämma in ett besök när jag ska åka ner o klippa mig den 16de. Vilken bra idé o ha ett litet glöggpartaj! Man får ju stå i kö i evigheter vid serveringarna…..
  Ha dé skönt
  NinaVästerplana

 • karina

  Vilken vacker tradition,
  och med värmande glögg och tilltugg. Ska försöka komma till Borgholmsslott i helgen för de har den årliga julmarknaden där. Ha det gott, Karina.

 • Christer

  Har tyvärr
  aldrig varit där i juletid. Så vackert det ser ut, men ett sådant helsikes jobb att få upp alla lampor 🙂
  Christer.

 • Anonym

  Så vackert
  det är där. Undrar just om man skulle kunna locka familjen till en dagstur…. att jag inte tänkte på Liseberg när maken frågade om jag ville med till Göteborg förra lördan =( Nu får jag nog fjäska "skrattar" för att få till en tur. Håll tummarna för mig / gittan

 • isis

  Julmarknad
  på Liseberg har jag varit på en gång men skulle gärna vilja åka fler gånger , då med familjen. Det var med jobbet jag varit en gång. Mysigt var det men synd att det inte var snö då. /isis/

 • Mariaberg

  Jag har sagt
  det innan och säger det igen, är lite avundsjuk på ditt tjejgäng -är ju så himla roligt att träffas och hitta på saker tillsammans. Det är fint på Liseberg med alla ljus, söta småtomtar du hittade. Och vilken tur att ni fick se isdans. MB

 • citronella

  Så vackert…
  Oj så vackert det är med alla belysningar o ljusslingor i träden!! Och va mysig tomtemarknad:)
  Jag har aldrig varit i Liseberg. Visste inte att det anordnades så roliga saker på vintern!:) Härligt med glöggpicknick! Ha det bra:) Marie.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *