Blandat

Oväntat besök

Efter att ha ätit en god middag med familjen, lade jag mig en stund på soffan, lämnade lite av middagsdisken, vilket jag sällan gör. När jag ligger och myser under filten knackar det på dörren, maken öppnar. Jag hör att han pratar med någon och säger kom in. Jag trodde det var en av sönernas kompisas mamma. Så jag tänkte att jag kan ligga kvar här under filten och bara mysa.

Einars mamma brukar komma in och byte ett par ord när hon släpper av honom.

Men döm om min för våning när det var Mariab som stod innan för dörren och säger ett glatt, Hej!

Maria var bjuden på middag i Hisingen, så hon stannade till här hos oss när hon ändå hade vägarna förbi. Vilken kul överraskning .

Mariab hade med sig en present till mig och Ingalill. Vi tackar och bugar. Jag fick ett armband. Jätte snyggt som hon gjort själv. Ingalills kan jag inte berätta då hon inte fått den ännu. Tack Maria för det fina armbandet.

9 Comments

 • LindaLunda

  Åhh!
  Så vakcert! GÖRFINT!
  Synd att jag inte får träffa dig på kursen… men så är det!
  Man kan inte hinna allt :o).
  Linda

 • knatten

  Å va roligt!!
  Oväntat besök brukar jag längta efter men får det aldrig, om det inte är morsan. Och vilket roligt oväntat besök du fick. /Mia

 • annikanilsson

  Gevalia tänkte jag på också
  Känner inte igen dig på nya bilden, jag har märkt att det alltid är lite konstigt när man vant sig vid en bild och folk byter. Men det går rätt fort att vänja om sig.

 • ninah

  Va trevligt….
  hoppas du hade Gevalia hemma…. o grattis till det fina armbandet!
  Ha dé hjärtans gôtt
  NinaVästerplana

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *