Handarbete

Glest mellan inläggen

blir det nu mera. Oftast beror det på att man inte kommer in. Men nu kom jag in 😏, så jag passar på att skriva så fort jag kan. Flera gånger när man gjort ett inlägg och skall till att spara så går det inte, servern har nått de antalet besökare den klarar.

Jag vet att vi fått rådet att skriva inlägger först i tex word och sedan kopiera och klistra in, men oftast går det åt skogen när man skall till att ladda upp en bild. Jag komprimerar alltid mina bilder till max 375kb för att det skall gå fort att få upp bilden.

Usch nu är jag bara gnällig.

Jag får skylla på vädret 🤔.

Här är mina tallrikar som jag gjort lite roligare. De var hel vita förut.

Ha en fortsatt underbar helg.

 

5 Comments

 • karina

  Vilket bra tips
  och vackra de blev. Har precis sått fruktfröna från dig och hoppas på bra skörd. Ha det gott, Karina.

 • annikanilsson

  Jag håller med om
  att det är frustrerande och visst måste man få klaga lite. Jag hamnade i samma läge som du att när jag äntligen kom in och kunde skriva ett inlägg gick det inte att spara – suck. Det har dessutom varit mkt svårt att ta sig in på kvällar och helger – dvs de tider när många har tid att blogga. Nåja de jobbar ju på problemet. Ha det gott

 • Ingalill

  Verkligen trist
  Ja trist med erat strul och väldigt frustrerande för oss som väntar på ett inlägg, tycker det är rent ut sagt dåligt att inte trädgårdsbloggen tänk på att det kan bli många medlemmar.

  ================================
  Jag får ganska många mail till mig ang detta :-(.Ändrad av Rosa den 2009-03-08 klockan 14:27

 • IreneL

  Så fina tallrikarna
  blev!! Ja visst är det trist med strulet här på bloggen. Vi får hoppas att det blir bättre när dom flyttar allt till det nya stället! Ha en skön söndag! / Irene

 • knatten

  Ja det
  kan vara struligt ibland o då blir man lätt lite sur. Jag har lärt mej att spara o spara i flera omgångar istället så slipper jag iallafall att skriva om hela inlägget. Men det är inte ofta man får in ett inlägg när man vill. Hoppas det fixar till sej framåt.
  Jättefina tallrikar. /Mia

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *