Inköp,  Kärring Onsdag

Kärring-onsdag

I dag var vi bjudna till smink o hudvård på Mary Kay. Elvy kunde inte följa med då hon övningskörde med sin dotter.

Det är synd att sådant är väldigt dyrt, jag har använt deras produkter tidigare och varit väldigt nöjd. Jag handlade Foundation, maskara som jag varit väldigt nöjd med, den är väldigt dryg. Jag köpte även mjukgörande kräm. Läppglanset fick jag.

Det är väldigt kul att få testa de olika artiklarna som de har, smörja och lukta. Få lite tipps hur man skall sminka sig.

Kram och hej

 

3 Comments

 • Manitou

  Att
  det kostar lite extra kanske uppvägs av att ni haft en trevlig stund tillsammans.
  Susanne

 • knatten

  Attans
  det där är ju mina konkurrenter!!! Men alla ska ju välja det dom gillar. Kolla gärna in mina produkter på min andra blogg. /Mia

 • karina

  Lite synd är det att
  det kostar mer, men det brukar vara dryga och bra produkter. Har börjat använda Kiehl´s produkter för kroppen till helg och Oriflame till vardags. Clinic´s mascara som är skonsam för ögonen och Demicales ansiktskräm. Visst förstår du att jag har två vuxna flickor som köper presenter som gör en beroende "ler". Men bra och dryga är de och jag får njuta i framförallt Kiehl´s affär i Stockholm och alltid få en insmörjning av någon väldigt bra ansiktskräm och efter ett samtal, en massa prover "ler". Ha det gott, Karina.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *