Jobbet

BÅSTAD

I två dagar har jag varit i Båstad på möte med jobbet. En fantastisk stad. Jag och familjen har campat på Norrviken camping.

klickbara bilder.

Det är en klar skillnad att besöka Båstad på våren än på sommaren, på sommaren går det inte att komma fram, nu var det en lugn o sovande stad.

6 Comments

 • mita

  Härligt
  Vad avis jag blir. Det är mpnga år sedan jag var i Båstad. Hade en bästa vän i Halmstad och vi var där varje sommar. Tyvärr gick hon bort 37 år gammal,så nu blir det inte att man far dit längre.

 • syren

  =)
  Åh – Båstad – där e fint, men trångt på sommaren som du säger. Vi brukar ligga en natt på tennishotellet o njuta av deras fina spa varje år. Förra året i samband med en konsert. Annars är vi mest vid hamnen i Torekov – där e riktigt mysigt-kan rekommenderas.
  <br>Ha det så bra/Carina
  <br>

 • haspet

  Båstad
  Håller med om att det är en fin stad. Vi var där på sommaren för två år sen och mitt starkaste minne är när alla kommer ut ur alla gränder på morgonen iklädda sina badrockar och rakt ner till havet. Ha en bra dag. // Peter

 • HelenJ

  Och du var inte och hälsade på mig
  i parken!? Men hör du… =)
  Norrvikens Trädgårdar är iofs inte officiellt öppna men grindarna står öppna så det är bara att knalla in, alldeles gratis…
  Jag tycker nog det har börjat tjockna till i Båstad nu efter påsk – det är segt när vi ska hem på eftermiddagarna.
  Visst är Båstad vackert!
  /Helen

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *