Inköp,  Utflykt

Bloggträff i Lilla Böslid-Eldsberga

Lotza rinde och frågade om jag var intresserad av att följa med på Bloggträff i Lilla Böslid, om jag ville??? klart att jag ville. Jag blev jätte glad att du fråga, Tack Lotza…

 

Det var första gången jag var med. Jätte kul att få ett ansikte på bloggvännerna. Jätte kul att få träffas och pratas vid över en god kopp kaffe som Lotza bjöd på och Monicas goda muffins. Det blev en del inköp också.

Blomman längst ner till höger heter Trillum treblad.

Köpte två blommor till Inga-Lill också men jag kan inte komma på vad de heter, jag är makalös. Fick veta att de sprider sig som ogräs, de luktar lite mysko….. någon som vet??

Titta vad jag fick av Lotza, två vinrankor Zilga och Eddy´s Blue Wonder. Tack snälla Lotza för rankorna.

Tack alla underbara bloggvänner för en kanon trevlig bloggträff. Hoppas vi träffas snart igen.

6 Comments

 • syren

  =)
  Hej o tack själv för besöket, även om det blir kort . Jag tänkte sen att det va så mycket mer man ville hunnit prata om – men det va verkligen jättekul att träffas! =) /Carina

 • karina

  Trillium Treblad
  köpte jag ett antal på Tradera, så jag bara väntar på blomning. Ser ut att ha varit en trevlig bloggträff, synd att man bor så långt bort. Ha det gott, Karina.

 • monicathn

  Visst..
  var det en härlig dag.. med bloggträff och många sköna plantor med hem.. =), riktigt trevligt. Roligt att träffa dig på riktigt.. så tack för trevligt sällskap, ha det gott Kram/ Monica..

 • HelenJ

  Det var jättetrevligt
  att träffa alla bloggare och få ansikten till namnen. En del tekniksnack blev det också, om kameror och HTML-koder =)
  Och allihop hade vi väl välfyllda kassar med oss hem. Jag fick äntligen fatt i treblad till ett bra pris (och lite till…) =)
  /Helen

 • lotza

  Tack själv,
  för resesällskap och trevlig bloggträff 🙂 Ja, det var många fina skatter vi kom hem med idag 🙂 Om det var Stinknäva – Geranium Robertianum eller Flocknäva – Geranium macrorrhizum, det får du upptäcka när den blommar 🙂 Så du köpte en Trillium?! Ja, det var verkligen ett fynd! Skall i morgon, finna en bra, halvskuggig plats för mina 🙂 Det blir säkert fler turer till södra delen av landet, om det är så trevliga bloggträffa! 🙂 Ha det, 8`)

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *