Familjen

Höst och Regn

Här i Göteborg regnar det hela tiden usch man blir så tråkig i sinnet.

Björken utanför vårat köksfönster har fått väldigt vackra färger, när solen får en chans att titta fram ser det ut som om den brinner.

Växterna som ligger i marknivå har fått en sliskigt utseende efter att frosten tagit dem.

Vi i familjen har bestämt oss för att se Johan Falk filmen med mycket mysfaktor som levande ljus och god mat.

Kram på er alla bloggare och ha en fortsatt trevlig helg.

5 Comments

 • cattis

  Göteborg
  kan verkligen vara vackert, men när det regnar, då regnar det vågrätt! När vi flyttade dit så undrade vi varför det fanns så mycket paraplyer i papperskorgarna på stan?? Vi lärde oss snart… Å andra sidan är ju somrarna helt underbara så man får väl ta de gråa trista höstarna på köpet.

 • Stjarnarve

  Det gäller…
  att "gilla läget" som det så kul heter! Jag gillar hösten – om det bara inte hade följt en vinter efter den – så jag försöker njuta, fast ibland är det svårt!! /SusieÄndrad av Stjarnarve den 2009-10-26 klockan 23:03

 • mammi

  Björken
  är ju väldigt fin. Vi har också en i vår trädgård, men det är så urtrist väder att jag inte ens orkar se på den. Mörker och duggregn. Kan det bli mycket värre ??? Härliga bilder du tar
  Ha det så bra

 • gittan

  Inte ett dugg
  bättre längre söderut. Riktigt grått, vått och trist idag. Men bokskogen vi körde genom tidigare idag var trots regnet helt underbar i färgerna. Nu vänta middag hemma hos dottern som fyller år, sämre söndag kan man ju ha =)

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *