Blandat

Snö Snö Snö

Wow vilket vackert väder vi har :-D. Såg på TV där det var de som drabbats hårt av snön, då känns det inte lika kul. Ladugården som rasade på grund av snö på taket……. kom tänka på mitt växthus :-O.

På med varma kläder och gick upp till växthuset, snön gick upp till låren :-D, så häftigt. Taket till växthuset var fullt med snö, det riktigt knakade om växthuset. Fick letat fram en mjuk borste. Borstade av taket, man riktigt hörde hur väggarna rätade på sig och hur det knakade. Jag får nog gå ut i kväll också och borsta en gång till eftersom det fortfarande snöar. Passa på att borsta bilen fri från snö och skotta en fåra så att man kan köra ut med bilen om det skulle behövas.

När jag kom in tände jag en brasa …. satte på kaffet, sitter nu här och skriver inlägg.

Tog en bild på elden, den hade en så härlig färger, röd, blå och orange.

4 Comments

 • Troll

  Här kommer en galning till! Jag ÄLSKAR den här vintern (nej, jag är INTE ironisk!). Ok, nu har det kommit litet VÄL mycket snö, men på det hela taget så har jag verkligen levt upp den här vintern. Det är så vackert och gnistrande kallt. Om det nu bara kunde sluta BLÅSA – all snö blåser hem till mig och upp i enorma drivor…
  /Gunilla

 • Susie på Stjärnarve

  Här är en till som har svårt att se det mysiga med den jäkla snön. Är också lite rädd att altantaket ska gå sönder, men gubben påstår att plasten ska tåla 1,2 meter med snö. Fast det är det väl snart!

 • knatten

  Är du galen!!! Tycket du det här vädret är härligt!!! Ja jisses=)))) Själv är jag så less så hälften vore nog. Fast vi har förståss sluppit ras o växthus har jag inget. Kanske altantaket rasar ner förståss. Har inte kollat. /Knatten

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *