Blandat,  Blommor,  Inköp

Vårtecken

I dag köpte jag den första vårsaken/nyttopryl en gasol GRILL!!

Jag och dottern blev väldigt farsinerade av hur bra ritningen var för hur man skall montera i hop den, allt var numrerat/bokstaverat. Riktigt bra måste jag säga.
Jag hann bara montera två pinnar, då kom sönerna och sa att de ville fortsätta.
40 minuter senare hade vi en färdig monterad grill och två stolta söner :-D.

Jag skulle egentligen handla en ampel att hänga lite penser i på utsidan, men det fanns ingen jag ville ha.

Så jag köpte denna gasolgrill för 499kr på Rusta, ett klipp tycker jag :-D.

 Jag köpte lite örtväxter i går när jag och gubben var på Hornbach. Curryn luktar så gott. Min väninnan Ingalill köpte sådan till sin kryddspiral som blev jätte stora. Hoppas min blir det också.
Tänkte införskaffa mig tre pallkragar som jag skall plantera massa gott 😀 i.

Måste visa våra vårtecken vi har i trädgården, solen värmer så gott i dag, lite kallt i vinden men annars kanon gott väder. Ser att trollen gott hårt åt i vinter, måste måla om dem.

Önskar er alla en fortsatt underbar Lördag.

3 Comments

 • Susie på Stjärnarve

  Våra altanmöbler har inte kommit ut än, så vår gasolgrill står kvar ute i garaget. Däremot lyckades gubben baxa ut trädgårdsmöblerna till framsidan idag. Och inte bara det – han RÄFSADE gräsmattan på baksidan! Otroligt!!
  Fast jag fick tjata lite först och han tyckte det var jättetråkigt. Själv rensade jag en del av långrabatten och det var ju inte heller direkt kul. Hittade en hel del som tagit stryk av snön, bl.a. en massa lavendel.

 • Knatten

  Det var ju annat än en ampel du tog med dej hem=) men en sån billig grill hade jag nog oxå tagit med hem.
  Jag o maken var iväg till mitt jobb ikväll, med traktorn, och hämtade hem ett antal pallkragar som skulle slängas. Vi får väl se om jag lyckas med odlandet däri i år. Förra gången blev det bara skrutt av alltihop. Men skam den som ger sej. Ha du tips på nåt lättodlat o användbart? /Knatten

 • Annika

  Härlig julros. Håller med om att det var ett bra pris på grillen. Vi har premiärgrillat idag men på träkol. Gott blev det och så mysigt att sitta ute i solskenet.Curryörten är trevlig, härlig doft och trivdes bra i fjol men jag vågade inte äta den. Rosmarin är också en härlig och tacksam växt att odla, den håller sig fräsch hela hösten.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *