Hemma i Kållered,  Trädgård

Kvistning & Trädgårdsröj

I dag hade vi trädfällarna här igen. De tog ner några grenar som länge slängt ner ekollon och kvistar som gjort fula märken på våra bilars tak.

Killen som varit här hos oss tidigare och hjälp oss med detta är så himla duktigt, så det var klart att vi ringde honom igen. Ekarna tillhör igentligen våra grannar. De har länge velat bli av med några grenar, de skymmer solen i trädgården. Vi vet att de vill ta mera men vi våga inte eftersom de inte var hemma.
Så våran granne skall ringa dem och be killarna komma tillbaka för mera kvistning och för att fälla en jätte björk som de är rädda för att den kommer att falla ner över huset.

När stormen drog fram här om veckan föll grannens gamla Ek ned, den har en jätte häftig murgröna som har slingrats sig och tagit över hela trädet.

Synd på så vackert träd . Det tråkiga är också att banerket varit där och redan fällt flera av deras Ekar som de hade i sin trädgård. När de hade murgröneträden så gjorde det itne så mycket, men nu ser det väldigt naket ut….

Tur att inte någon av grannarna var ute när det hände.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *