Husvagn

Vårat nyinköp av husvagn Hobby

Under resan har vi varit inne i flera husvagns affärer för att kolla på vilket utbud det finns bland alla dessa husvagnar. Så gjorde vi även under vistelsen på Öland, vi tog en sväng till Forsbergs i Kalmar och kolla. Efter att vi besökt dem flera gånger, bestämde vi oss alla att varsin ny husvagn måste vi ha.
Vi har så roligt när vi är ute med våra termosarna att vi skall absolut ha det bästa och njuta av att få ha det fint när vi campar.
Varför sitta på pengarna när vi kan njuta 😇. Vi köpte två olika modeller av Hobby allt efter våra egna behov och önskan.
Nedan ser ni våran vagn. Vi valde en hobby 620 cl prestige 2022. Våra vänner valde en Hobby 560 FC Prestige, båda har heltäckningsmattor som man lägger in under vinter tiden. Vi är så nöjda 😊. Dock är jag avundsjuk på deras duschutrymme. Vi har också dusch möjlighet, men inte ett riktig duschrum som deras 😳. Båda vagnarna har sina fördelar. Enda nackdelen på alla husvagnar utom Kabe är deras trånga lastutrymme fram. När vi hade gjort våra köp fick vi varsina Champagneflaskor, paraplyer och fina kylväskor av Forsbergs.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *